Όροι

 
ΝΒ WOOD ART
Ξυλουργικές Εργασίες Λαμία


Η επιχείρησή μας “ΝΒ Wood Art” η οποία βρίσκεται στην Λαμία, δραστηριοποιείται με αφοσίωση εδώ και αρκετά χρόνια στις ξυλουργικές εργασίες δημιουργώντας μοναδικά έπιπλα και ξεχωριστές ξυλουργικές κατασκευές που κύριο στόχο έχουν την δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών χώρων.

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, με αγάπη και πολύ μεράκι, καθημερινά δημιουργούμε κουζίνες, ντουλάπες, μοναδικά και ξεχωριστά έπιπλα για κάθε χώρο, ξύλινα κουφώματα καθώς και ειδικές κατασκευές όπως σκάλες, κάγκελα, ξύλινα πατώματα και οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε.
 
 
     
     
 
Εκτός από έπιπλα για οικίες, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την κατασκευή επίπλων καθώς και ξύλινων κατασκευών για καταστήματα, ξενοδοχεία αλλά και κάθε επαγγελματικό χώρο στην Λαμία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Έπειτα από προσεκτική μελέτη του χώρου σας και συζήτηση μαζί σας για το πως μπορεί να διαμορφωθεί ο χώρο σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να κατασκευάσει τα έπιπλα και τις ξυλουργικές κατασκευές των ονείρων σας με σκοπό την κάλυψη των δικών σας αναγκών και την απόλυτη εξυπηρέτησή σας.
Ολες οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν για την άψογη λειτουργικότητά τους, την αντοχή στον χρόνο, την έμφαση στην λεπτομέρεια και το τέλειο φινίρισμά τους.

Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη για όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.
 
     
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λαμία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.